BÆREKRAFT

BÆREKRAFT🌻

Vi er utrolig opptatt av at vi ikke skader eller forverrer planeten, ved å følge drømmene våre. Vi prioriterer å nå nye høyder og mål, men aldri på bekostning av mennesker eller planeten. På grunn av dette, jobber vi mot 100% bærekraft i alle aspekter, og produserer bare på plagg fra de beste av de beste.

MATERIALER🧵

OAKBAG printer bare på det beste av det beste. Vi er derfor stolte av å si at leverandøren vår har blitt rangert blant de øverst 16 ledende merkene, innen innkjøp av bærekraftige materialer, av Textile Exchange!

Fra og med april 2020, printer vi bare på produkter laget av 100% organisk bomull og resirkulerte materialer. Klærne våre er laget av 100% GOTS-sertifisert økologisk bomull fra India, 100% resirkulert polyester fra Kina og andre bærekraftige materialer.

BÆREKRAFTSSERTIFIKASJONER🎖

Vi jobber mot fullstendig bærekraft, og samarbeider også derfor kun med leverandører sertifisert av de beste av de beste. Våre leverandører er sertifisert av GOTS, Organic Blended og er PETA-godkjent.

ARBEIDERNES SIKKERHET👷‍♂️👷‍♀️

For å sikre sikkerheten til alle arbeidstakere, jobber leverandøren vår veldig tett med Fair Wear Foundation (FWF). "Leader" -status av FWF, bekrefter at de viser beste praksis på komplekse områder, som for eksempel organisasjonsfrihet.

LA OSS FORTSETTE💪

Fra å silketrykke lokalt, benytte oss av leverandører som subsidierer rimelige dagligvarebutikker i fabrikkene deres - til resirkulering av stoffavfall og lokal levering, jobber vi kontinuerlig for å utvikle nye idéer - for å gjøre det lille ekstra og være et forbilde for samfunnet.

Vi er kun i startgropa, og GLEDER oss til fremtiden!

LOVE<3💕